Венцеслав Стефанов иронизира Димитър Бербатов, коментира и политиката в България


Венцеслав Стефанов иронизира Димитър Бербатов, коментира и политиката в България
Снимка: Lap.bg

1692 0

Скандалите по върховете в българския футбол продължават с пълна сила, а президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново нападна словесно кандидата за шеф на БФС Димитър Бербатов, обвинявайки го, че силно надценява своите способности:

"Сега гледам, че се говори за подписите на част от клубовете в българския футбол. Хубаво, но това, че някой се е подписал под тази подписка, въобще не значи, че този клуб ще подкрепи еди кой си - просто някои клубове искат конгрес. Не е важно какво иска Димитър Бербатов, важно е кое е добре за българския футбол. Застанал там Митко и обещава промяна, обещава реформи... Обещава нашето момче! Според мен Бербатов силно се надценява. Той си мисли, че светът се върти около него".

"Хубаво, нека стане президент на футболния съюз. Митко е кадърно момче, много успешен бизнесмен, голям управленец е, ръководи цяла фондация, финансира я, налива сериозни пари в нея. Страхотен ръководител е. Боже господи! Какво значение има дали конгресът е септември, или февруари? Защо трябва да се прави в средата на есенния полусезон? Никой не казва. Митко явно знае", заяви Стефанов пред "Спортал".

Накрая той направи и коментар за актуалната политическа обстановка в страната:

"Като гледам в цялата държава какво е... Макар че още сме далеч от италианците, по едно време в Италия служебните правителства се редуваха като поздрава "добро утро". Слави правилно прави - първи е, показва си хората и кабинета, но другите, дето искат кокала, се усукват покрай него. Нищо, баба ми казваше така: като те удари оня отгоре, ще видиш оня отдолу", допълни президентът на Славия.

Тук можете да прочетете първата част от интервюто на Стефанов, в което говори за успехите на Лудогорец, ситуацията в ЦСКА и скандалите в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


"Жълтата нощ", в която Кака, Роналдиньо и Дел Пиеро играха за...еквадорския Барселона

Роналдиньо, Кака, Алесандро дел Пиеро, Андреа Пирло...милиони хора по света са мечтали да видят такива футболни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички