Стойчо Младенов: Не съм обидил никого, който иска да помага - да помага


Стойчо Младенов: Не съм обидил никого, който иска да помага - да помага
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3331 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медии преди заминаването на "армейците" за гостуването на Осиек в Лига на конференциите. Младенов коментира, че няма желание да има проблеми с никого, визирайки нападките на Любослав Пенев.

"Най-важното е да преминем в следващия кръг. Направихме сериозна крачка. Целта пред ЦСКА е победа във всеки мач. В ЦСКА спокойствие няма, но футболистите са уверени, подобриха своето самочувствие, стоят добре на терена, участват активно и в двете фази. С времето е ествествено да се подобряваме. Все още имаме контузени, но вече започват да тренират и ще можем да разчитаме на тях".

"Винаги сме нащрек преди мача. Противниците не спят, разузнават ни, ние разузнаваме тях. Във футбола изненади колкото искате".

"Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки има право да говори каквото си иска. Ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости. Последните 2 години в Казахстан не съм говорил с Дани Ганчев или Гриша Ганчев, освен съобщения за Коледа, Нова година. След завръщането ми съм имал два разговора. Първият бе когато Ганчев се оттегли. Обадих му се, за да опитам да направя всичко възможно той да остане. Вторият ми разговор с тях бе след мача с ЦСКА 1948. Всичко друго е лъжа и интриги".

"Аз проблеми с никого не искам да имам. Никого не съм обидил, засегнал. Проявявам уважение към абсолютно всички. Тая тема да не я коментираме. Който иска да помага, да помага. Който не - да стои настрани", заяви Стойчо Младенов.

Младенов допълни и че инфраструктурата на "червените" ще се подобрява, но трябва да се прояви търпение за това. ЦСКА спечели с 4:2 първата си среща с Осиек и пристига в Хърватия като фаворит. Довечера Младенов ще даде официална пресконференция и ще бъде проведена тренировка преди двубоя.

Междувременно феновете на ЦСКА застанаха зад Стойчо Младенов.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички