Венцеслав Стефанов похвали Лудогорец, коментира скандала в Левски, но не пропусна и ЦСКА


Венцеслав Стефанов похвали Лудогорец, коментира скандала в Левски, но не пропусна и ЦСКА
Снимка: Lap.bg

8109 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред "Спортал", в което поздрави Лудогорец за отстраняването на Олимпиакос и пожела успех на ЦСКА и Локомотив Пловдив в Лигата на конференциите:

"Голяма победа за Лудогорец, а и за българския футбол! Пожелавам на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) също да продължат напред в евротурнирите - какво по-хубаво от това, нека българските отбори печелят. Снощи бях първият, който честити успеха на Кирил Домусчиев. Дай боже отново български отбор да влезе в групите на Шампионската лига. Лудогорец показва на всички останали наши клубове как се работи правилно във футбола, трябва всички да се учат от тях".

Шефът на "белите" допълни също така, че някои фенове на двата столични гранда може и да не подкрепят "орлите", но това не променя фактите:

"Вижте само какъв стадион направиха в Разград. Някои фенове на Левски и ЦСКА може да не се радват на успехите на Лудогорец, но това нищо не променя. На "Герена" си бутнаха трибунката и направиха "кабрио". Така си седи сега. Освен това карат феновете да дават пари за Левски, което е жалко", коментира Стефанов и след това се спря на скандала с изтеклото видео от съблекалнята на "сините":

"А онова, което беше разпространено от съблекалнята на "Герена" въобще не е за коментар. Какви футболисти е имало в тази съблекалня, а сега... Това е цинизъм! Онзи, който е снимал и разпространил клипа, пък е символ на подлостта. Не е сериозно всичко това. Кестените в Левски май изгоряха. Кой да ги вади, като те вече изгоряха?".

В края Стефанов коментира и треньорската рокада в ЦСКА:

ЦСКА пък все се говори какво ще направят, какво ще свършат, какво ще построят и нищо не се получава. Може би сега със Стойчо Младенов ще направят нещо. Казвам ви, че за мен Лудогорец е с класи над всички останали в групата. Няма абсолютно никакъв шанс някой да ги свали от първото място. Може би Кирил иска най-силно да успее във футбола. И го прави".

Тук можете да прочетете втората част от интервюто на Стефанов, в което отново нападна Димитър Бербатов и заговори за българската политика!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички