Венцислав Стефанов с култов коментар за рокадите в ЦСКА и Николай Михайлов от Левски


Венцислав Стефанов с култов коментар за рокадите в ЦСКА и Николай Михайлов от Левски
Снимка: Facebook

18315 0

Президентът на Славия Венцислав Стефанов даде интервю пред "Спортал", в което припомни, че е предрекъл раздялата на Любослав Пенев с ЦСКА и заяви, че Лудогорец отново ще бъде шампион на България:

"Аз казах, че Гриша Ганчев още не е казал последната си дума, но никой не ме слуша. Е, снощи я каза. Любо Пенев беше много голям футболист, шапка му свалям. Като треньор обаче е на по-ниско ниво. Беше и собственик на ЦСКА по едно време, и там не го биваше много, бързо предаде щафетата. Сега чета, че Стойчо Младенов казал, че всички цесекари трябвало да бъдат като юмрук, да ударят по масата... Каква маса бе, Стойчо?! Трябва бачкане. На Гришата философи не му трябват. Стойчо навремето беше в Ловеч и знае как са нещата. Лудогорец пак ще са първи, с класа са над другите. Трябва да се случат някакви форсмажорни обстоятелства, за да не станат шампиони", започна коментара си Стефанов и след това премина на темата "ЦСКА 1948:

"Чудно ми е защо ЦСКА 1948 взе Тодор Киселичков, но те си знаят. Сега Ангел Стойков... Той е кадърно момче, интелигентно момче, работливо. Не знам обаче какви задачи ще му спусне Цветомир Найденов. Дано Стойков не е поредният изхарчен треньор в ЦСКА 1948. Там вече доста имена се изхарчиха. Цецо и Гришата са много твърдоглави, ха-ха. Олеле, боже... Ако някой мисли, че тези двамата могат да се обединят, значи вярва в задгробния живот. Сериозни бизнесмени са, не мога да кажа кой ще излезе победител в този спор", добави президентът на Славия и не пропусне да каже и няколко думи за Левски:

"Както казах, не виждам кой може да бутне Лудогорец от върха. Това е истината. Вече имах възможността да споделя, че Левски ми направи приятно впечатление. Искам да похваля Живко Миланов. Той винаги е бил мъжко момче и бачка. Малко хора не знаят, че Живко преди да стане футболист е бил борец. И това си личи - не е лигльо. Никога не е парадирал, че е роднина на Боби Михайлов. Бачка момчето. Какво като Ники му е шурей или какъвто там му се пада, Живко му каза да сваля килограми, за да е в отбора. И онзи какво да прави - сваля", завърши в свой стил Венци Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички