Димитър Бербатов: Моралното пропадане продължава с пълна сила!


Димитър Бербатов: Моралното пропадане продължава с пълна сила!
Снимка: Instagram

2408 0

Най-резултатният футболист в историята на българския национален отбор Димитър Бербатов коментира всички актуални теми в последните дни в своя сайт. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед анализира поражението на националите от Швейцария, както и ситуацията в БФС и нападките на Венци Стефанов.

"Много лош старт за нашия национален отбор. И под лош старт имам предвид не само загубата, но цялото първо полувреме на мача, което ни костваше по-добър резултат. Момчетата излязоха и подходиха с твърде голям респект и липса на достатъчна агресивност, а видяхме как при един от моментите, в които подходихме по-смело и агресивно, успяхме да принудим съперниците да направят грешка и да отбележим гол", заяви Бербо по повод снощния двубой.

"Моралното пропадане на част от хората, ръководещи българския футбол продължава с пълна сила! Всички помним как след заседание на Изпълнителния комитет през октомври 2019 г. бе обявено, че всички членове на Изпълнителния комитет са подали оставки! След като никой повече не искаше и не иска да работи с тях, включително и държавата, това беше напълно нормално и очаквано! Превъртаме към днешна дата и научаваме, че част от тези хора от този Изпълнителен комитет не искат да се оттеглят и се отмятат от думите си за оставка! Изненада? Не! Етика и морал = 0 при тези господа!

"Ширеше се и се проповядваше една такава тема от Венцеслав Стефанов през тази седмица, че аз не съм бил дал за футбола, само съм взимал! Когато последно проверих, видях че Венцеслав Стефанов не ми е личен счетоводител, за да следи къде съм дал и колко! И не мисля, че какво си дал във футбола се измерва финансово. Аз съм дал по най-точния и правилен начин, а именно - футболния. И то на световната сцена!

 Но нека да видим все пак и малки детайли от финансова гледна точка. От трансфера ми от ЦСКА в "Байер" (Леверкузен) в касата на клуба влязоха 4,5 милиона марки, тоест заради мен! А в "Пирин" влязоха 200 000. След трансфера ми от "Байер" (Леверкузен) в "Тотнъм" в ЦСКА влизат 3%, тоест малко под 400 000 евро, а в Пирин 2% - тоест 273 000 евро. Простата сметка показва, че заради моите трансфери, съм "дал" на отборите си", завърши Бербатов.

А ето как Йордан Лечков коментира възможна кандидатура на Бербатов за президент на БФС.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички