Валери Божинов намигна палаво на фотографка, докато тренира (СНИМКА)


Валери Божинов намигна палаво на фотографка, докато тренира (СНИМКА)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2158 0

Един от най-колоритните български футболисти в историята - нападателят Валери Божинов, започна зимна подготовка с втородивизионния Септември София. Бившият играч на Ювентус и Манчестър Сити все още не е подписал договор с тима.

Той демонстрира отлично настроение по време на заниманието и стори нещо в свой стил - шеговито намигна към фотографа, който бе пратен на тренировката на Септември. Той бе от женски пол и това не е убегнало на опитния нападател. Можете да видите как е "уловен в действие" чрез снимката най-долу в материала.

Във вчерашния ден (10 януари - понеделник) се появи информация, че Божинов е подписал със Септември и това бе потвърдено от клуба. Оказва се обаче, че това не е точно така. Самият Божинов обясни:

"За да няма спекулации относно моето бъдеще - къде ще играя, къде няма да играя - дали съм подписал, дали не съм подписал. Искам да благодаря на господин Матич за поканата, на ръководството на Септември София също, че ме покани да тренирам с тях, на щаба на Матич - също, и на всички в клуба.

Тренирам със Септември, почнах официално да тренирам и да водя подготовка с клуба днес (10.01). Надявам се както аз, така и всички останали мои колеги - футболисти и съотборници, да са здрави и да нямат проблеми на тази подготовка, всичко да бъде както трябва" - започна той в обръщението си в личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм".

Той отправи послание за българските играчи, като сподели, че трябва да играят в чужбина. Освен това пожела успех на всички родни тимове и отбеляза възхода на Левски при Станимир Стоилов. Всички думи на Божинов и от какво зависи дали ще подпише със Септември София?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички