Валери Божинов проговори за Септември София - не е подписал, ето от какво зависи това


Валери Божинов проговори за Септември София - не е подписал, ето от какво зависи това
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2908 0

Нападателят Валери Божинов използва личния си профил в социалната мрежа Инстаграм, за да разясни ситуацията около Септември София. Той призна, че към момента няма подписан договор с клуба, но е започнал подготовка със столичния тим.

"За да няма спекулации относно моето бъдеще - къде ще играя, къде няма да играя - дали съм подписал, дали не съм подписал. Искам да благодаря на господин Матич за поканата, на ръководството на Септември София също, че ме покани да тренирам с тях, на щаба на Матич - също, и на всички в клуба.

Тренирам със Септември, почнах официално да тренирам и да водя подготовка с клуба днес (10.01). Надявам се както аз, така и всички останали мои колеги - футболисти и съотборници, да са здрави и да нямат проблеми на тази подготовка, всичко да бъде както трябва.

Дали ще подпиша, дали няма - всичко е въпрос на време. Много е важно самият аз как ще се чувствам в процеса на подготовката, най-важното е да нямам контузии, да съм добре и здрав, да нямам проблеми чисто физически. Знаете, че не съм играл от доста време, че не съм имал подготовка от доста време, така че за мен е най-важно на първо място да направя подготовка и вече ако моето тяло отговори по начина, по който аз искам, ще седнем с ръководството и с господин Матич и ще видим дали ще продължим заедно тази авантюра. Аз имам хъс, воля, желание, амбиция, зависи от тялото ми.

Вече съм бил със Септември на лагер преди две години - познавам обстановката, познавам хората, познавам доста от момчетата. Пожелавам успех на тима, да направи всичко възможно отборът да се класира за Първа лига. Ще помогна на Септември при развитието на младите момчета. Дано имат таланта и потенциала за развитие, за да се продадат в чужбина. В България това ни липсва в момента - излизането в чужбина" - заяви Божинов.

В остатъка от видеата той обясни колко е важно българи да играят в чужбина, а в края пожела успех на клубовете от Първа лига и отбеляза възхода на любимия му Левски под ръководството на Станимир Стоилов.

A ако подпише със Септември, Валери Божинов съвсем скоро ще се изправи срещу Левски и Мъри Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички