Тунчев за ЦСКА 1948: Трети мач ги надиграваме и отново губим


Тунчев за ЦСКА 1948: Трети мач ги надиграваме и отново губим
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2451 0

Старши треньорът на АрдаАлександър Тунчев, сподели разочарованието си от драматичното отпадане по време на четвъртфиналите от Купата на България. 

"Сините" загубиха домакинството си на ЦСКА 1948 с 0:1, като единственото попадение в срещата падна дълбоко в продълженията след точно изпълнена дузпа от Педриньо.

Специалистът начело на загубилите отчете надмощието на възпитаниците му в трети мач между двата тима, но гледа само към Първа лига, след като тимът отпадна.

Погледът на Тунчев

"Болезнено. Мога смело да кажа, че в трети мач имаме повече положения, надиграваме ги и пак губим. Наистина е трудно. Трябва да сведем до минимум тези грешки. В мачовете, които загубихме го направихме след наши грешки. От ситуациите, които създаваме трябва да вкарваме поне една.

120 минути са си доста време, в които е нормално да има някаква умора в играчите. Като цяло, с изключение на някои, които пропуснаха няколко тренировки, стояха добре. Видя се, че след 70-ата минута умората си оказа влияние. Трудно придвижвахме топката, прибързвахме на моменти, но не мога да кажа, че не са се раздали футболистите.

Със сигурност ще има спад в настроението. Имахме реални шансове да продължим в следващия кръг. И да съжаляваме и да не съжаляваме, този мач трябва да го забравим. Следващият мач ще бъде много труден. Ще се опитаме, и се стараем от самото начало, трябва да направим този красив футбол печеливш и постоянен", обясни специалистът.

Ето какво каза и Тодор Янчев след Арда - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички