Александър Тунчев: Нямахме правилно решение, играхме със страх срещу Левски


Александър Тунчев: Нямахме правилно решение, играхме със страх срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3303 0

Левски победи Арда с 3:0 като гост в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Без особено напрежение и отпор от отсрещната страна, столичани постигнаха сладък класически успех, с който намериха място в Топ 4 на класирането.

Виждайки показаното от своите възпитаници, треньорът на кърджалии - Александър Тунчев не остана особено очарован. Той отличи, че играчите му са изглеждали твърде респектирани от родния гранд, което им е изиграло и лоша шега.

Тунчев не спести критиките към своя състав

"Днес, ако мога така да кажа, нямахме правилно решение. Показахме прекалено голям респект към Левски. Мачът започна доста неприятно за нас, получаваме гол в 5-ата минута и оттам нататък - абсолютно нищо. Припряни, губехме единоборствата, играхме със страх, което не мога да си обясня", категоричен бе Тунчев след двубоя.

Какво още не се понрави на наставника?

"Първите 2 гола допуснахме наивно. Говорихме го това и казахме, че трябва да бъдем най-внимателни, точно когато сме с топката. Когато я изгубим, да бъдем близо до хората и да не им даваме възможност да развиват атаките си. За съжаление, така се получиха и двата гола.

Не би трябвало да е така. Окей, минал си през този отбор, но все пак си професионалист и това, че си бил в даден отбор не означава нищо. Пак казвам, видях доста голямо притеснение в целия отбор. Не мога да назова единици, но целият отбор действаше доста припряно днес", продължи специалистът.

Как ще готви той Арда по време на паузата за националите?

"Видя се, че сме доста далеч от това, което искаме да бъдем. Има доста неща, върху които ще работим. Надявам се да използваме това прекъсване по най-добрия начин и за следващия мач да бъдем коренно различни", завърши Александър Тунчев.

Въпреки победата, треньорът на "сините" - Станимир Стоилов, не изневери на стила си и пак коментира родните терени!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички