Венцеслав Стефанов коментира грандовете и отсече: Славия взима Купата, когато поиска


Венцеслав Стефанов коментира грандовете и отсече: Славия взима Купата, когато поиска
Снимка: Lap.bg

8225 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира случващото се около "белите" и родните грандове след победата на неговия тим над Пирин в последния двубой от първия пролетен кръг от елитния ни футбол.

Стефанов бе категоричен, че "белите" взимат Купата на България, когато си поискат след скандирания на привържениците. 

"От резултата и от играта през първото полувреме съм много доволен. През второто полувреме свалихме гарда, но щом побеждаваме, аз съм доволен. Ние Купата си я взимаме, когато си искаме. Не сме пожелали, не сме я взели.

Ще поговоря с тях и може и това да се случи", категоричен бе на излизане от стадион "Александър Шаламанов" Стефанов на въпроси за изминалия двубой и желанието на феновете за триумф в надпреварата за националната купа.

"Това, което виждам аз, особено на днешния мач, някъде се вършат престъпления. Такъв отбор като Пирин ако допуснат да изпадне, ръководството и всички там, това е престъпление. Имат много млади и талантливи деца. Това е люпилня на футбола в България и трябва да се направи нещо да се спаси в този отбор.

Виждам сериозен спад в Локомотив Пловдив. Левски не искам да ги коментира, защото като кажеш нещо там, викат, че всички са срещу тях. ЦСКА изигра силно второ полувреме в Стара Загора. Лудогорец очаквано победи. Не виждам някакви изненади в момента", допълни Стефанов за  двубоите от изминалия кръг в шампионата.

Ето какво сподели и Христо Янев преди Пирин - Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички