Треньорът на Царско село съжали за травмата на Тибо Вион


Треньорът на Царско село съжали за травмата на Тибо Вион
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1266 0

Наставникът на Царско село - Андреа Сасарини, направи своя коментар след поражението с 0:3 за неговия отбор в контролна среща от ЦСКА. Италианецът призна, че е доволен от живота в България след пристигането си у нас и говори, че отборът му се нуждае от още двама нови футболисти, макар да е доволен от тези, които са в този момент при "царете".

"Беше удоволствие да съм на този стадион, да усетя атмосферата. Знаех, че имаме проблеми, но мислим позитивно и съм щастлив съм от мача, който изиграхме днес. Искам да играем по-офанзивно и атакуващо", започна Сасарини.

"Горд съм от начина, по който се представи отборът ми. Съжалявам за контузията на играча на ЦСКА, но ние вложихме агресия, защото за нас този мач беше много важен", продължи треньорът от Ботуша.

"Нуждаем се от още двама души, макар че съм доволен от тези, които са в отбора. Искам млади играчи, които са гладни за футбол и искат да напредват. Имаме и добри български футболисти, които притежават доста опит - Кавдански, Крумов, Христов. Не мога да отговоря на въпроси от финансово естество. Искам да коментирам само нещата на терена", заяви Сасарини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички