Стойне Манолов обясни как и защо Царско село отпрати 15 футболисти


Стойне Манолов обясни как и защо Царско село отпрати 15 футболисти
Снимка: Lap.bg

3116 0

През вчерашния 27 януари се появи информация, че ръководството на Царско село е освободило близо 15 футболисти, които са водели зимна подготовка с отбора. 

В днешния 28 януари босът на "царете" Стойне Манолов разясни тези твърдения пред "Мач Телеграф", заявявайки, че досегашният треньор Владислав Вутов е заменен от италианец:

"В момента тренировките на отбора ги води италианският специалист Андреа Сарини. Той ще бъде треньор на отбора и ще ги води и в контролната среща с Ботев Пловдив през уикенда. Не сме освобождавали никой, защото тези играчи бяха на проби и договори не са имали. Нормално е, както при другите отбори да има футболисти на проби, така и при нас".

"Вутов е треньор на юношите до 19 години. Трябваше някой да поеме мъжете и това беше причината за неговото назначение, докато се намери наставник. Смехотворно звучи треньора на юношите да води мъжете. Колкото до играчите, някои от тях не ме впечатлиха с абсолютно нищо и не ставаха", поясни Манолов.

Царско село е на последното 14-о място в Първа лига и има актив от едва 11 точки след 19 изиграни мача. Първият официален мач за 2022 година ще бъде домакинство на Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички