В Италия: Царско село "плете" входящи трансфери, взима футболист с мачове в Серия А?


В Италия: Царско село "плете" входящи трансфери, взима футболист с мачове в Серия А?
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1511 0

Популярното издание "Tuttomercato" изненадващо обяви, че българският отбор Царско село ще се подсили с трима футболисти от италианския пазар, единият от които има мачове в Серия А!

Става въпрос за следните имена: Жереми Петрис, Седрик Каломбо и Давиде Витурини

Французинът Жереми Петрис е на 24 години и играе като ляв и десен полузащитник. В детските си години е тренирал в Париж ФК, но по-гомата част от кариерата му до момента е преминала в Италия. В момента е собственост на Кротоне и е бил пращам под наем в Бишелие и Про Верчели.

26-годишният Седрик Каломбо, също халф, по произход е от ДР Конго, но има и италиански паспорт. Той е футболист на елитния Салернитана, но до момента не е изиграл нито един мач в Серия А. В миналото е носил екипите на Лече, Губио, Римини и Фоджа.

24-годишният десен бек Давиде Витурини, който е юноша на Пескара, понастоящем е свободен агент, а за последно е защитавал цветовете на Терамо. Именно той е футболистът, който е изиграл 3 мача в Елита на Италия за Пескара (през 2016 година)!

Припомняме, че в тима на Царско село тече тотално обновяване на състава, а след напускането на Любослав Пенев, в момента старши треньор е италианецът Андреа Сасарини!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички