Тодор Киселичков категоричен: Спартак Варна търси класиране на 1/4 финалите


Тодор Киселичков категоричен: Спартак Варна търси класиране на 1/4 финалите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1182 0

Треньорът на Спартак Варна - Тодор Киселичков, не скри радостта си от победата на своя тим над Струмска слава с 2:0. Успехът на "соколите" класира отбора на 1/8 финалите за Купата на България.

Варненци гостуваха в Радомир, но не срещнаха особени затруднения и доминираха в по-голямата част от двубоя. След края на срещата, наставникът 

"Вкарахме два гола, а можехме да вкараме и още. Хубавото е, че пред нашата врата нямаше нищо опасно. Мога да кажа, че не сме се пестили в този мач. Излязохме да спечелим и се радвам, че го постигнахме. Надявам се тази победа да подобри настроението в съблекалнята и в следващия мач да влезем с по-голямо самочувствие. Категоричен съм, че ще се опитаме да преодолеем и следващия противник за Купата на страната", заяви Киселичков пред "БТА". Специалистът не пропусна да отличи солидното представяне на опонента, който не се даде без бой и разкри подробности около състава си.

"Единствен с проблем е Денис Баланюк, който се контузи в мача с Пирин в първенството на Първа лига и днес не игра. Той има травма в глезена, която все още не е ясно колко време ще го държи извън игра", добави още Тодор Киселичков.

На 1/8 финалите "соколите" ще се изправят срещу победителя от срещата Чавдар Етрополе - Пирин Благоевград, която ще се състои в събота (19.11) от 13:30 ч. Последвалият двубой ще се състои в неделя (27.11) от 13:00 ч. на стадион "Спартак".

Ето какво каза специалистът относно евентуална треньорска рокада при варненци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички