Край на сагата! Димитър Димитров – Херо се завръща в родния футбол, договори се с бъдещия си отбор?


Край на сагата! Димитър Димитров – Херо се завръща в родния футбол, договори се с бъдещия си отбор?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1981 0

Отборът на Спартак Варна ще бъде поет от Димитър Димитров – Херо. Опитният специалист пристигна на „Коритото“ в неделя преди двубоя с Левски. Той е агитиран да седне на горещия стол в продължение на няколко месеца.

Той се появи на стадиона в компанията на единия от собственици на клуба Павлин Николов. След това те проведоха решителен разговор в присъствието на и на другия съсобственик на „соколите“ Асен Миланов, твърди „Гонг“.

Според информацията на изданието по време на въпросната сбирка е договорено всичко по бъдещия договор на Херо. В щаба му ще бъдат настоящият треньор на отбора Тодор Киселичков и Николай Кръстев. Съвсем скоро ще се изясни и дали Георги Чиликов ще получи пост в Спартак Варна.

Сочи се, че Димитров ще бъде представен официално като новия треньор на отбора още през следващия месец или най-късно преди старта на зимната подготовка на „соколите“ след Нова година.

Спартак Варна направи зрелищно 2:2 срещу Левски вчера, а Тодор Киселичков обяви дали е доволен от точката срещу „сините“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички