Киселичков с коментар за информациите за идването на Димитър Димитров – Херо в Спартак Варна


Киселичков с коментар за информациите за идването на Димитър Димитров – Херо в Спартак Варна
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1110 0

Треньорът на Спартак Варна Тодор Киселичков изрази мнението след поражението с 1:3 от Пирин в Благоевград. Загубата остави „соколите“ на дъното и те ще посрещнат Нова година на последното място. Специалистът коментира информациите, че Димитър Димитров – Херо ще поеме варненци.

 „Честитя победата на Пирин. Бяха с една идея по-агресивни в началото на мача. Допуснахме елементарни грешки. Мачът стана много труден за нас, в момента, в който допуснахме втория гол. Опитахме се да се върнем, но след това допуснахме трети гол след нова наша грешка. Пирин изигра по-грамотно мача и се възползваха от нашите грешки. Ние не успяхме да се възползваме от техните”, започна коментара си Киселичков.

Няма как отборът да не бъде концентриран. Това е футбол и се допускат грешки. Футболистите са хора и допускат грешки. Ние допуснахме малко повече грешки от Пирин. Дойдохме с идеята да се представим добре. Грешките ни не се дължат на липса на концентрация.

Успяхме в мачовете срещу силни отбори да не ги загубим, дори имахме шансове и да спечелим. Мога да кажа, че отборът започна да се развива в правилна посока. Поизчистихме много от нещата, но в много от мачовете допускаме непредизвикани грешки, които ни костват точки. Днес това отново се случи”, продължи специалистът.

„Сезонът ще бъде успешен, ако Спартак успее да се стабилизира през втория полусезон и успеем да запази мястото си в елита. Срещу Струмска слава за Купата на България искаме да се представим добре и да елиминираме отбора от Радомир и да изиграем още един мач в турнира. Нашата цел е да се представим добре, да се стабилизираме и да останем в групата. Няма обаче да подценим нито един мач от Купата”, категоричен е той.

„Предполагам, че нашето ръководство ще излезе и ще обяви официално, когато има нещо. Аз не мога да ги кажа тези неща”, отговори лаконично Киселичков на въпроса, че ще бъде сменен от Димитър Димитров – Херо като старши треньор на Спартак Варна.

Ето какво обяви треньорът на Пирин Бл Христо Янев след дебютната си победа.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички