Спартак Варна с изключително гневна позиция след нападението на талант от школата на клуба


Спартак Варна с изключително гневна позиция след нападението на талант от школата на клуба
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1902 0

Спартак Варна публикува остра декларация по повод ужасното нападение на дете от школата на тима. "Соколите" определиха грозното деяние като чудовищно и заявиха категорично, че ще се борят с всички сили правдата да възтържествува. 

Публикуваме декларацията на варненци без редакторска намеса:

"ОСЪДИТЕЛНО!

Хулигани нападнаха дете от школата на “Спартак”!

Ръководството на ФК “Спартак” Варна осъжда изключително остро инцидента с нападението на футболист от академията на клуба!

Днес около 8:00ч. в района на стадион Локомотив е нападнато дете, което е отивало на тренировка. Повече подробности нямаме право да разгласяваме, тъй като за случая е сезирана полицията, а ние като клуб ще окажем пълна подкрепа и помощ в разследването. Настояваме по най-бързия начин да се потърси отговорност на всички, замесени в това безобразие като участници и подстрекатели.

Недопустимо е да премълчим, да се примирим или да отминем с бездушие това чудовищно деяние, още повече, че става въпрос за един млад спортист.

ФК “Спартак” Варна ще се бори с всички сили срещу вандализма и хулиганските прояви!

Ние като клуб сме твърдо решени да изградим модерна организация, която да е пример за всички млади хора и в която важни ще са морала и уважението, които са поставени на първо място"!

Ето какви горещи разкрития направи полицията за инцидента

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички