Полицията с горещи разкрития за грозния инцидент с млад футболист във Варна


Полицията с горещи разкрития за грозния инцидент с млад футболист във Варна
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова

1687 0

Ясни са детайли около вандалската проява във Варна спрямо футболист от школата на Спартак. Нападнатото момче е на 13 години и е носело екип на „соколите“. То е било заплашено с метална бухалка от друго момче на възраст около 15 години, пише „Moreto.net“, позовавайки се на информация от пресцентъра на полиция в морската ни столица.

Инцидентът се разиграл около 8.00 ч. тази сутрин в подлеза до стадион „Локомотив“ във Варна.

Двете деце се засекли в автобус на градския транспорт. По-малкото от тях отивало на тренировка на стадиона и след като слязло на спирката, било последвано от по-голямото, което било привърженик на друг варненски отбор.

Според думите на потърпевшия в подлеза 15-годишният извадил метална бухалка и му отправил заплахи. Накарал го да си съблече тениската и суитшърта.

Не е имало физически сблъсък между двамата, категорични са от полицията. След неприятната случка детето се е обадило на баща си, който около 8.50 ч. е информирал органите на реда. Към този момент той все още не е подал жалба в полицията. От областната дирекция на МВР очакват това да се случи до края на днешния ден.

Същевременно от органите на реда са започнали издирване на т.нар. нападател. Изискани са записи от камерите в автобуса, в който са пътували двете деца преди инцидента.

А ето каква промяна извърши БФС за дългоочакваното варненско дерби между Спартак и Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички