Стойчо Младенов разкри защо Младен Кръстаич уцели шестица от тотото в националния отбор


Стойчо Младенов разкри защо Младен Кръстаич уцели шестица от тотото в националния отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1386 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира представянето на националния отбор по футбол на България, както и промените при „трикольорите“ след идването на Младен Кръстаич.

Рязък завой. Повика млади състезатели с качества, дори и с недостатъчно опит и ето виждате, че се справиха. Оттук нататък това младо поколение трябва да показва все по-добри игри. Да, естествено, че невинаги ще успяваме само с млади и с недостатъчно голям опит, но това е пътят. За мен в националния отбор трябва да се викат футболисти, които в момента се намират в най-добра форма. В този момент, той уцели шестица от тотото, защото именно тези млади играчи, които извика, се намираха в добро състояние“, анализира Младенов в интервю пред колегите от „Гонг“.

Имаме, разбира се, ние винаги трябва да бъдем оптимистично настроени. Винаги трябва да има подкрепа към този национален отбор и присъствието на феновете задължително на всички мачове, за да може да бъдат 12-ият играч на терена“, коментира той шансовете на България да се класира за Евро 2024.

Аз бях далеч от България и националния отбор, за да дам детайлна оценка. Прекалено голямата бройка футболисти правеше лошо впечатление. Трябва да се концентрираме в една бройка от 20-30 футболисти, които единствено да нагаме, и оттам да се избистри стила и да се създаде един колектив. Голямoто текучество пречешеше на по-бързото развитие на отбора“, отговори бившият национален селекционер на въпрос защо не успявахме да се класираме на голям форум през последните години.

Той сподели мнението си и дали е било правилно начело на „лъвовете“ да застане сърбин.

За мен няма значение кой ще бъде. Имаше и достатъчно българи, които също можеше да се справят с тази задача. Това си е решение на футболния съюз и след като до момента отборът е показал рязко подобрение, значи решението е било правилно“ обяви Младенов.

А ето каква е формулата за успехите на ЦСКА 1948, разкрита от Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички