Стойчо Младенов: Всички сме убедени в обединението, ексцесиите на "Армията" бяха организирани


Стойчо Младенов: Всички сме убедени в обединението, ексцесиите на "Армията" бяха организирани
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1619 0

Легендата на ЦСКА - Стойчо Младенов, за пореден път коментира решението си, с което вбеси огромна част от феновете на "армейците", определящи го като предателство. "Екзекуторът на Ливърпул" отново призова за обединение между клуба, в който работи и този от "Българска армия", като заяви, че е убеден, че рано или късно това ще се случи.

"Няма срамна работа. Взех правилното решение и целта, каузата отново е ЦСКА. И аз съм убеден, че ще успеем. Трябва да има един ЦСКА. Казах го и мога да го повторя отново - няма човек, който може да ми отнеме ЦСКА от сърцето. Дадох толкова много на ЦСКА, че никой не може да ме обвинява в предателство. Скачал съм срещу институции. Винаги ще защитавам ЦСКА", категоричен беше бившият наставник на "червените" пред "Спортал", след което поясни как по-точно би могло да се осъществи обединение.

"Търсят се повече интриги, а не същността на това дело, с което сме се нагърбили. Това, за което коментираме, е акционерно дружество. Акциите да бъдат 100% във феновете и легендите, а не в един собственик, който решава вся и всьо.

Всичко това е във феновете и футболните хора, които ще взимат определени решения. Те трябва да преценят. Всички сме убедени, че рано или късно това ще стане - ще има един ЦСКА. Какво по-хубаво от това да съберем богати хора, които да инвестират в ЦСКА. Има много мераклии да инвестират в ЦСКА - и Гриша Ганчев, и други. Това е идеята, а не да се настройваме едни срещу други, да водим войни и да казваме “това е нашият враг”. По-голямата част от легендите в едната страна, по-малката част - от другата. Фенската маса трябва да бъде обединена, това е пътят. Така мисля и така разсъждавам", допълни още той.

Младенов даде мнение и относно обвиненията в предателство, които получава постоянно, както и за ексцесиите на стадион "Българска армия" в края на август, когато екипът на гостуващия тим беше "приветстван" с негативни скандирания и немалко летящи предмети.

"Никой няма право да ме обвинява и да взима решение вместо нас. Отишли Ради Здравков и Спас Джевизов да работят в Лудогорец и били предатели. Или сега ние сме предатели. Още повече, че идвам в клуб, който е пълен с легенди и цесекари. Никой не може да каже, че сме по-малко цесекари от тези, които бяха на “Армията” и скандираха.

Нямам намерение да се обръщам към никого и да давам акъл. Всеки е в правото си да действа както е необходимо. Беше ми срамно и болно. Мъка ми беше добре организирани хора какво ще направят. Тази цялата гнус да се изсипе срещу нас. Всичко това беше добре организирано. И един от охраната, който беше с Ради Здравков, го объркаха с мен. Това не са цесекари. Убеден съм, че всичко беше организирано. Имах информация и затова не отидох на мача", допълни още той.

Ето какво разкри Младенов за срещата му с Гриша Ганчев и подкрепата, която не е получил навреме от феновете

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички