Манолов: Във Вечното дерби имаше само един отбор, Стойчо си носи кръста за грешното решение


Манолов: Във Вечното дерби имаше само един отбор, Стойчо си носи кръста за грешното решение
Снимка: Lap.bg

10307 0

Собственикът на разпуснатия през миналата година - Царско село, Стойне Манолов даде подробно интервю за това как вижда любимия му ЦСКА отстрани. Бизнесменът заяви, че според него в последното Вечно дерби е имало само един отбор за гледане, тъй като "червените" са се представили "безлично".

"Не зная какво се случва в този клуб, но нещата хич не вървят добре. Аз си обичам ЦСКА и ме боли. За съжаление, такава е действителността", обясни Манолов пред "Тема Спорт" и уточни: "(Проблемът е) И управленски, и игрово… По един и същи начин я караме вече толкова години…"

Бившият собственик на елитен клуб обясни, че според него е възможно да се осъществи проекта за стадион "Българска армия", тъй като Министерството на спорта е отворено към диалог, но подчерта, че към момента "само се тупа топката и се създава илюзията, че се прави нещо".

Манолов коментира и работата на Саша Илич, като акцентът падна върху факта, че от един слаб мач (в случая срещу Левски) не може да се правят генерални изводи за работата на специалиста. Той е на мнение, че трябва да се даде време на този наставник и отсече: "с тези футболисти – толкова".

Бизнесменът не пропусна да коментира и решението на Стойчо Младенов да премине в ЦСКА 1948: "Не ме направи щастлив. Не смятах, че така трябва да постъпи и му го казах. Но това си е негово решение и той си носи кръста. Определено не се зарадвах на неговата постъпка."

Ето какво сподели бизнесменът и относно решението си да даде базата си на ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички