Стойчо Младенов проговори за Пенев и разби на пух и прах слуховете, директорът в ЦСКА 1948 коментира и жребия за Купата


Стойчо Младенов проговори за Пенев и разби на пух и прах слуховете, директорът в ЦСКА 1948 коментира и жребия за Купата
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2263 0

Стойчо Младенов, който е оперативен директор на ЦСКА 1948, коментира жребия за Купата на България, който отреди за съперник на ¼-финалите Арда. „Червените“ ще гостуват в Кърджали.

Младенов говори и по-актуалната тема с напускането на Любослав Пенев и бъдещия наследник на Ел Голеадор на треньорския пост. По думите му, шефовете на клуба са останали изненадани от решението на доскорошния наставник.

ЗА ЖРЕБИЯ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

Все някой трябваше да се падне. Няма слаб отбор сред тези, които продължаваме. Одобряваме жребия като нещо нормално. Хубаво е, че по-силните отбори остават на следващия етап, надявам се”, заяви Младенов по отношение на тегления жребий в турнира за Купата на България.

ЗА НАПУСКАНЕТО НА ЕЛ ГОЛЕАДОР

Никой не го очакваше това. Никой никого не е гонил. Изключително сме доволни от Любо Пенев и екипа. И като резултати, и като работа. Надявам се следващия треньор да постигне същите, а защо не и по-големи успехи“, обяви оперативният директор на клуба.

ЩЕ ЗАМЕНИ ЛИ СТОЙЧО МЛАДЕНОВ КАТО ТРЕНЬОЛ ЛЮБО ПЕНЕВ?

Как гледам на слуховете, че ще заменя Любо Пенев? С насмешка. В живота си винаги съм бил коректен. Казвал съм истината в очите. Старая се да бъда полезен на всеки, който има нужда от мен. В това отношение съм перфектен. Нямам врагове.

От първия ден в ЦСКА 1948 обявих моето решение. Няма вариант да стана треньор. Аз съм човек на 65 години и знам какво правя. Забравете Стойчо Младенов старши треньор на който и да е отбор“, отсече категорично Младенов за варианта да наследи Любо Пенев.

След това Екзекутора на Ливърпул говори за бъдещия треньор на „червените“.

Имаме кандидатури за треньор. Въпрос на разговори. Когато избираме, трябва да поговорим с тях за визията им за футбола. Имайте търпение, защото бяхме изненадани. Който и да стане, винаги съм готов, стига някой да ме попита, да помогна. Не си мислете, че ще се предлагам на който и да било или ще му се меся в работата. Знам каква е била моята реакция, когато някой се е опитвал да ми се меси. Така че никога няма да го направя”, завърши  Младенов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Край на сагата! Стойчо Младенов се намеси решително и уреди заместника на Любослав Пенев в ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички