Стойчо Младенов е дал категоричен отговор на ЦСКА 1948


Стойчо Младенов е дал категоричен отговор на ЦСКА 1948
Снимка: Lap.bg

3412 0

Във вчерашния 30 май Любослав Пенев официално бе представен за нов старши треньор на ЦСКА 1948 и даде пресконференция, на която разкри подробности за това как се е стигнало да раздялата му с "армейците", отправяйки остри критики към ръководството на стадион "Българска армия".

Мнозина фенове на ЦСКА обвиниха Ел Голеадор в предателство, но легендарният треньор на тима - Димитър Пенев, защити решението на своя племенник, заявявайки, че сега му е паднало да работи (припомнете си думите на Пената в линка).

Покрай всичко това, в медийното пространство се появи и твърдението, че бившият наставник на "червения" гранд - Стойчо Младенов, също е получил предложение за работа в ЦСКА 1948!

Все пак, в днешния последен ден от месец май, "Тема Спорт" разкрива, че разговор между Екзекутора на Ливърпул и ръководството на тима действително е имало, но Младенов категорично е отклонил предложения му пост на спортен директор!

Тази информация със сигурност ще зарадва феновете на ЦСКА, тъй като те щяха да понесат много сериозен удар, ако един от любимците им се беше присъединил към ЦСКА 1948...

Вижте още: ЦСКА все по-близо до бивша перла на Литекс

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички