ЦСКА все по-близо до бивша перла на Литекс


ЦСКА все по-близо до бивша перла на Литекс
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1532 0

Отборът на ЦСКА продължава да се интересува от бившият футболист на Литекс - Данило Асприля. От "Армията" вече са предложили договор на колумбиеца за 1+1 година, съобщава "Тема Спорт"

От столичния клуб имат предвид възрастта на футболиста. Той вече е на 33 години, което кара ЦСКА да не предлага договор, който да обвърже Асприля с клуба за по-дълго време.

В сегашния си клуб Апоел Беер Шева Асприля има опция в клауза си, която може да му позволи да играе още година за израелския тим - клаузата може да бъде активирана както от футболиста, така и от клуба. Разговори относно бъдещето му в Израел не са се водили, а от това може да се възползва ЦСКА.

Управата на "Армията" вече е отправила своята конкретна оферта и очаква отговор в близките дни. В момента бившият играч на Литекс е в родната си Колумбия, където най-вероятно ще вземе решението си със своето семейство.

През изминалия сезон за Апоел Беер Шева Асприля записа 36 мача във всички турнири, в които отбеляза 2 гола. Той асистира и за второто попадение на своя тим във финала за Купата на Израел, спечелен с 5:3 след дузпи срещу Макаби Хайфа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жорди Кайседо остава в ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички