ЦСКА 1948 се подсили с Джонатан Перейра от Берое


ЦСКА 1948 се подсили с Джонатан Перейра от Берое
Снимка: БГНЕС

1837 0

След назначаването на Любослав Пенев като наставник на ЦСКА 1948, стана ясно и първото ново попълнение на „червените“. Това е бразилският десен бек Джонатан Перейра, който идва от Берое като свободен агент, съобщава „Гонг“. Преди това бразилецът игра и за Ботев (Пловдив). Перейра е универсален футболист, като освен отдясно на отбраната, той може да действа като ляв бек и външен халф при схема с трима защитници.

Джонатан изигра важна роля в състава на „заралии“ през изминалия сезон и често бе използван от треньора Петър Хубчев, като има и две попадения на сметката си при старозагорци. Това ще бъде петият сезон за бразилеца в българското първенство, като преди това той беше привлечен при „канарчетата“ през 2018 година и изкара цели 3 кампании в Пловдив преди да премине в клуба от Стара Загора.

Спортният директор на ЦСКА 1948 – Ради Здравков приветства именития нов наставник на тима и завръщането в клуба на Валентин Илиев, който пък ще води дубъла на „червените“. "Искам да приветствам двете легенди на нашия клуб. Ще се постараем да има дадем необходимия комфорт, за осъществят своите идеи. Изискванията са големи, но съм убеден, че с тяхната мотивация, ще бъдат максимално полезни за развитието на нашия клуб", заяви Здравков.

 

Вижте още: Какво каза Димитър Пенев след назначението на Любослав Пенев като треньор на ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички