Собственикът на ЦСКА: Стойчо Младенов никой не го е гонил


Собственикът на ЦСКА: Стойчо Младенов никой не го е гонил
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6427 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев не пропусна да коментира и сагата около напускането на Стойчо Младенов. Босът на "червените" отговори на въпроси от привържениците на 31-кратния шампион на България. Сред тях имаше мнозина, които искаха да разберат повече за случилото се между бившия наставник на тима и управата.

"Стойчо Младенов е уникален треньор, обаче... Ние имахме договорка с него, когато мои много близки приятели настояха да го сложа, цесекари, и аз го попитах най-малко 10 пъти "Кажи ми състава, ширината на състава". Декември месец пред свидетели сме говорили с него и той искаше да му вземем 1 крило. Ние взехме 2. Отделно, септември месец поиска Мухар, Лам, Калоян Кръстев - и тримата му бяха взети на секундата. Март месец разбирам, че нямал широчина в състава", заяви Ганчев.

"Окей, това е негово право. Но март месец, първо, че е затворил трансферния прозорец, второ няма и откъде да ги вземем и трето, ние вече бяхме "изтървали коня в реката". Отчитам сигурно, че през януари е бил болен от Ковид-19, затова е бил няколко дена по болниците в Турция. Окей, платихме всичко към болницата, всичко беше точно... Нещо е имало сбъркано. Аз такива мудни, тромави хора... да кажеш, че е един... Друго нещо - контузия след контузия".

"Не казвам кой е виновен, казвам факти... На мен не ми пречи треньор, който побеждава. Не можаха да разберат някои с опорните точки, че аз много мразя да падам на футбол, дори на сантасе и там на каквото се сетиш. И още нещо - коренна промяна след втория лагер в Банско. Започнаха да я ритат тази топка, спукаха я от ритане. И последно - Стойчо Младенов никой не го е гонил. След мача със Славия си тръгвал, правих среща с него на "Армията", 1 час и половина говорихме, в крайна сметка...".

"Насила можем ли да го държим? Да, отчитам, легенда, икона на ЦСКА, но когато дойдоха дербитата... тръгвал си човека - окей, няма проблем. Трябва да се разбере едно нещо. Клубът е над всичко. Аз обаче съм доказал, че почитам легендите. Но в крайна сметка клубът е над тях. Легендите са дали много на ЦСКА, но и клубът им е дал. Да се върнем към Байерн Мюнхен - колко легенди имат? Ако всички се наредят там и са на хранилка и постоянно дават акъл, какво правим? Така че, моите уважения и респект към големите личности на ЦСКА, но уважаваме ли клуба или не го уважаваме?", допълни собственикът на клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кой футболист може да се подсили ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички