Стоев потъна в земята от срам след унижението на „Герена“ и отсече: Не играхме футбол, бяхме спаринг партньор на Левски


Стоев потъна в земята от срам след унижението на „Герена“ и отсече: Не играхме футбол, бяхме спаринг партньор на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2375 0

Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев сякаш потъна в земята от срам след разгрома от Левски с 0:6 на „Герена“. Опитният специалист подчерта, че неговите възпитаниците са били просто спаринг партньор на „сините“.

Той едва успяваше да скрие емоциите си. Стоев се извини и на феновете на „червено-черните“.

ЕМОЦИОНАЛНОТО ИЗКАЗВАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТА

Какво значение има какъв е бил планът, видя се крайният резултат. Един отбор, който за съжаление по никакъв начин не се и опита да направи това, което искам от тях. То не е много – да се опитват да играят футбол. Не играхме футбол, ние бяхме спаринг партньор на Левски, който се стремеше с по-малко да загубим. Извинявам се на феновете. Не бяха много, но не заслужаваха тази продукция. Срам ме е от това, което видях“, започна коментара си Стоев.

Ние си виждаме, че имаме трудности във всяка една линия. Търсим футболисти, но трудно се намират, трудно съумяваме да ги убедим заради финансовите параметри. Ако не намерим, ще ни е много трудно. Бих казал, че ще имаме затруднения и срещу други отбори. Аз искам да се представяме добре срещу отборите в челото. Имаме и юноши, които не са готови, но ще им дам шанс. Ако падна с такъв резултат и съм юноши, няма да ме е яд“, продължи той.

Нямах кой знае какви опции. Аз си направих всички смени, включително с юношите. Исках да сменя голяма част от футболистите, но няма как да се получи. Левски на тоя етап е по-силният отбор. Оценявам го, но трябваше да вложим желание, да има битка. Имаме проблеми в техническо естество, но трябваше да опитаме с характер. Имах чувството, че им е безразлично какво ще се случи на терена. Когато има уплах в теб и неувереност, това ще стане. Футбол не се играе с неувереност. От там се получават проблемите. Лошото е, че тази увереност я има във всички футболисти“, каза още Стоев.

А ето какво разкри новоизгряващата звезда на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички