ВИДЕО: Агитката на Левски с провокативна закачка със северномакедонците


ВИДЕО: Агитката на Левски с провокативна закачка със северномакедонците
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5452 0

Агитката на Левски не пропусна да издигне провокативен транспарант, отправен към Северна Македония. Разбира се, причина за закачката на феновете на „сините“ е случилото се в Скопие преди и по време на мача срещу Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Преди двубоя в столицата на Северна Македония привържениците на столичния гранд бяха нападнати от местни граждани от албански произход. Един от нашенците беше наръган с нож. Освен това 19 души от агитката на Левски бяха арестувани след сблъсъци с полицията на входовете на стадиона.

"Шиптъри, македонисти, твърде малки сте за агитката на Левски", гласеше посланието на транспаранта, издигнат по време на мача срещу Локомотив София.

На трибуните на стадион „Георги Аспарухов“ имаше и други транспаранти. Част от тях бяха насочени срещу мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Имаше и такива в подкрепа на бившия треньор на отбора Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички