Стойчо Стоев: Имаме доста малко състезатели, мога да си позволя само две смени


Стойчо Стоев: Имаме доста малко състезатели, мога да си позволя само две смени
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

831 0

Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев заяви след победата срещу Ботев Враца, че е много доволен от завръщането си край тъчлинията. Той добави, че отборът му има още неща, които да изчисти, но е сигурен, че ще са много по-стабилни.

В очакване на нови попълнения и стабилизиране на отбора

"Много приятно е чувството да се завърна, след като доста време не бях покрай тъчлинията. Освен това удоволствието е още по-голямо, защото съм начело на Локомотив София. Много труден мач, знаехме, че ще е труден, имаме доста малко състезатели. Мога да си позволя само две смени", заяви Стоев.

"Аз съм убеден, че в процеса на първенството ще изчистим проблемите и ще изглеждаме стабилно като отбор. Когато имаш на разположение само 13 футболисти, не е лесно, но футболистите показаха характер. Имаме доста неща да чистим и в офанзивен, и в дефанзивен план. Аз си го знам. В преговори сме с дадени футболисти. Въпрос на дни е да се разбере дали ще привлечем тези играчи.  Не искам да се конкретизирам върху постове. Ние си го знаем, там където имаме слабости". Дани Моралес пък бе наясно защо отборът му е загубил в двубоя и посочи конкретна причина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички