Стилиян Петров на среща с пернишките клубове за идеите им с Бербатов


Стилиян Петров на среща с пернишките клубове за идеите им с Бербатов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1477 0

От футболен клуб Димитровец Ковачевци анонсираха предстояща среща на клубовете в област Перник с легендата на българския национален отбор Стилиян Петров. Тя ще се състои на 25 февруари (петък) от 17,30 часа в Перник.

Както е известно, Петров е важна част от инициативния комитет на Димитър Бербатов, който на последния изборен конгрес на БФС беше близо до президентския стол на централата. Повод за срещата е предстоящият нов конгрес, който е определен за 18 март 2022 година.

Бившият халф ще говори с клубовете относно това каква промяна в ръководенето на българския футбол предлагат той и екипът му и ще изслушат представителите на клубовете в областта. Вероятно ще отговорят и на въпросите им. Ето какво написаха от Димитровец Ковачевци:

„Имам честта и удоволствието да съобщя за среща на Стилиян Петров с футболните клубове от Пернишка област. На 25 февруари (петък) от 17.30 часа в зала „Панорама“ в гр.Перник, находяща се до Община Перник, лично Стилиян Петров ще обясни каква промяна във футбола предлага екипът на Димитър Бербатов, а футболните деятели ще изложат всичко онова, което ги вълнува. Време е за промяна!!!! Времето за действия настъпи!!! Време е за ново начало, ново управление!!!Светлина в тунела има!!! Ако и сега останем безразлични, горко за децата на България!!!!!!“, написаха на страницата си във „Фейсбук“ от футболния клуб. Ето кое изказване на Борислав Михайлов разгневи неотдавна Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички