Стилиян Петров: Президентът на БФС казва, че можем да си развием потенциала срещу Гибралтар и РСМ?!!


Стилиян Петров: Президентът на БФС казва, че можем да си развием потенциала срещу Гибралтар и РСМ?!!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2701 0

Бившият капитан на България Стилиян Петров се възмути от коментара на шефа на БФС Борислав Михайлов за групата на националите в Лига на нациите. Бившият халф е част от екипа на Димитър Бербатов, опитал да се пребори с настоящото ръководство за управлението на футбола. Петров вярва, че именно неговият екип знае как и може да промени българския футбол.

"Четох внимателно интервюто на Борислав Михайлов за това, че националният отбор има възможност да си разгърне потенциала. Това идва от президента на БФС и този човек е начело на родния футбол! Той казва, че можем да си развием потенциала срещу Грузия, Гибралтар и Северна Македония!!! Футболният съюз е орган, който да контролира и да прави така, че футболът да се развива. БФС се изтъква, че е осигурил чартъри, база и храна на националния отбор. В момента ние сме на дъното. Един добър ръководител никога не си дава оценка. Тя идва от това, което си постигнал. Когато не си постигнал нищо, почваш да си даваш оценки", заяви Петров пред "Дарик".

"Говори се, че много клубове няма да започнат пролетния полусезон и не се съмнявам в това, тъй като нищо не е координирано. Затова и работим за промяната. Омръзна ми да обсъждаме, че сме на дъното, но не се работи, за да отлепим от него и да постигнем нещо. Вече и родители, и децата не вярват в процеса и начина на работа. Тогава идва най-големият проблем. Системата вече не работи. Структурата е с остаряло мислене, вече никой не вярва в тази система. Ние искаме да направим правилните промени. Ние сме виждали как се работи, как се процедира, как се прави стойностен продукт", допълни легендата на А-отбора ни. Ето как Борислав Михайлов коментира жребия за Лигата на нациите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички