Кметът на Симитли отговори на обвиненията от Стилиян Петров


Кметът на Симитли отговори на обвиненията от Стилиян Петров
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2673 0

Кметът на Симитли Апостол Апостолов твърди, че Димитър Бербатов и Стилиян Петров хвърлят в пространството неверни твърдения и няма как да управляват БФС с лъжи и инсинуации. По-рано днес Петров обвини Апостолов в оказван натиск, агитирайки делегати да гласуват за Борислав Михайлов на конгреса, който ще се проведе утре.

"Благодаря на Стилиян Петров. От него разбрах, че аз съм най-големият в държавата. След като казва, че съм заплашвал делегатите, че ще ги уволнявам, ако не гласуват за Боби Михайлов, значи аз съм този, който коли и беси. Благодаря му за признанието", коментира Апостол Апостолов пред "Блиц".

"Само не мога да разбера как едно такова момче като него, което последните 30 години живее в най-старата демокрация в Европа, може да има такова тоталитарно мислене и да си мисли, че той може да определя кой за кого да гласува. Откъде на къде ще ми държи сметка за кой да гласувам и за кого да агитирам? Това негово изказване е необяснимо за мен. При положение, че живеем в демократично общество, той идва от най-старата демокрация и иска да ни върне в тоталитарното минало, това говори лошо не само за него, а за целия екип на Бербатов", добави още той.

"Те се изказват абсолютно неподготвени и го доказаха с днешната си пресконференция. В прав текст отдавна им казах, че им е рано да управляват."

"Бих им казал, че явно им липсват първите 7 години възпитание. Също така бих ги посъветвал да се държат малко по-мъжки. Да не си мислят, че могат да спечелят на конгреса с лъжи и инсинуации. Та те се молят на клубовете да гласуват за тях. Това правят наистина - ходиха по срещи с отборите. Молят се да гласуват за тях. Утре какво очаквам ли? 350 на 100 за Боби Михайлов."

"Ще присъствам на конгреса утре. Заставаме твърдо зад Боби, тъй като само той ще даде спокойствие на футбола ни. Преизбираме го и продължаваме да се развиваме в правилната посока. Бербатов и Стилиян стига са лъгали хората. С лъжи и инсинуации не може да се управлява", завърши Апостол Апостолов.

А какво каза Стилиян Петров относно националния селекционер Ясен Петров, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички