Черно море отвърна на Спартак: На лъжата краката са къси


Черно море отвърна на Спартак: На лъжата краката са къси
Снимка: Оф. сайт на Черно море

882 0

Ръководството на Черно море излезе с позиция след съобщението от градския съперник Спартак Варна, че стадионът на "соколите" е станал обект на вандализъм след мача между вторите отбори на варненските клубове.

"Моряците" използваха момента и да опровергаят твърденията на вечния съперник, че за "соколите" на стадион "Тича" не е имало съблекалня, както и че нахлулите на терена фенове на домакините са атакували скамейката на гостуващия тим, унищожавайки екипировката му.

Ето какво написаха от клуба в своята Facebook страница:

"Към отбора в посока Каменар - на лъжата краката са къси!

Черно море се сблъска с "Наглите"...И тук не става въпрос за онази станала известна организирана престъпна група, а за отбора в посока Каменар. И за тези, които не знаят, -от стадион "Тича" за с. Каменар се минава през Коритото...

Снощи "Тича" се разтресе и продължава да се тресе от смях. Но разбираемо. Очаквано, горчивината и напрежението, които се натрупваха дълго (13 години), много бързо започнаха да избиват, а загубата на дублиращия отбор на колегите, населяващи пространството до ВиК, само ускори този процес.

Да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе долу същото като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката. Добре, че вкарахте гол, за да отпадне тази вероятна опорка..

Да, на "Тича" имахте проблеми и ще продължавате да имате, но те са на футболния терен, а не в съблекалните, треньорската стая или лекарския кабинет...".

Ето каква е позицията и на Спартак!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички