Вандалство! Оскверниха стадиона на Спартак Варна


Вандалство! Оскверниха стадиона на Спартак Варна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3174 0

Ръководството на Спартак Варна алармира за хулиганска проява на стадиона на клуба в морската ни столица. „Соколите“ излязоха със съобщение в официалната си Фейсбук страница, като показаха нецензурни надписи по една от новите фасади на съоръжението.

От клуба припомнят, че вандалският акт на „Коритото“ е станал в нощта след варненското дерби на дублиращите отбори на Спартак и Черно море. По време на този мач се  се стигна до ексцесии между феновете на отборите.

Ето го и съобщението на Спартак Варна:

„Оскверниха стадион “Спартак” по тъмно 

Стадионът на “Спартак” във Варна осъмна с нецензурни надписи по една от новоизградените си фасади.

Неизвестни лица са проникнали на стадиона в 03:30ч. след полунощ и са нанесли материални щети, както и са надраскали една от стените на съблекалните на съоръжението.

Видео и снимков материал ще бъде предоставен на компетентните органи, които са сезирани.

Това се случва веднага след края на срещата от Североизточна Трета лига между вторите отбори на Черно Море и Спартак, която се игра по-рано вчера и бе белязана от редица скандали, които са плод на слабата организация за двубоя от страна на домакините.

Отборът на Спартак бе оставен без съблекалня за срещата, бе принуден да изчака повече от един час на трибуните в близката до стадиона зала "Владислав".

Самият двубой пък се забави със 75 мин., тъй като публиката на домакините безпрепятствено нахлу на терена 20 мин. преди началото й, непосредствено зад скамейката на Спартак, малтретирайки играчи на гостуващия отбор и унищожавайки екипировка, пособия и лични вещи на състезатели и треньори, след което бе констатирана липса на няколко мобилни телефона и други вещи на състезатели и треньори от Спартак, за което също са сезирани компетентните органи.“

А ето какви кардинални промени направиха „соколите“ в академията си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички