Грозни сцени в Кърджали! Арда обвини съдия, че е псувал президента на клуба


Грозни сцени в Кърджали! Арда обвини съдия, че е псувал президента на клуба
Снимка: fcarda.bg

2697 0

Грозни сцени са се разиграли след края на мача между Арда и Черно море, приключил при резултат 2:2,  разкриха от клуба от Кърджали.  Президентът на клуба Ахмед Моллахасан и финансовият благодател Яшар Дурмушев са се засекли със съдиите.

Двамата са попитали защо се е стигнало до преразглеждане на ситуацията, в която защитникът Пламен Крачунов от Арда получи червен картон. В отговор са били напсувани от асистента на ВАР Димитър Димитров

Ето какво написаха от Арда Кърджали:

"Грозни сцени се разиграха минути след края на срещата между Арда и Черно море. Слизайки от централната ложа президентът на Арда Ахмед Моллахасан и финансовият благодетел Яшар Дурмушев се засичат със съдиите, които бяха дежурни на ВАР. В съвсем нормален тон ръководителите на Арда питат защо се е стигнало да преразглеждане на ситуацията през първото полувреме, когато ВАР реферът Ивайло Ненков прати главният съдия Станимир Тренчев да види ситуация за червен картон на Пламен Крачунов. Вместо да получат отговор шефовете на Арда са напсувани от АВАР Димитър Добромиров Димитров. Всичко това се е случило пред доста от зрителите, които са си тръгвали от официалната трибуна на Арена Арда.

Това вбеси Дурмушев и Моллахасан, които поискаха обяснение от делегата на срещата Димитър Велинов. Той от своя страна се чудеше какво да отговори, след което се прибра в своята стая.

Също така от ПФК Арда имаме въпрос, поради каква причина бе даден директен червен картон на Умар Сако, при положение, че ситуацията е доста безобидна и няма грубо влизане от страна на бранителя на Арда. Оказа се, че от телевизията, която излъчва мача, нямат повторение, понеже камерата, която трябва да заснеме този кадър не била работила".

ВИЖТЕ И РЕПОРТАЖ ОТ САМИЯ МАЧ МЕЖДУ АРДА И ЧЕРНО МОРЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички