Пуснаха билетите за дербито на Варна между Черно море и Спартак от 30-тия кръг на Първа лига


Пуснаха билетите за дербито на Варна между Черно море и Спартак от 30-тия кръг на Първа лига
Снимка: Spartakvarna.bg, Chernomorepfc.bg/ колаж: SportLive

2138 0

Идната неделя, 7 май, Черно море ще посрещне Спартак Варна на свой терен в мач от последния 30-ти кръг на редовния сезон в Първа лига, който ще стартира в 17:45 часа.

С пост в официалната си страницата във Фейсбук, "моряците" обясниха, че от днес, 2 май, билетите за двубоя са в продажба, а "всеки желаещ може да си закупи пропуски от касата за входа за автомобили на стадион "Тича" от днес до края на седмицата 10 до 17 часа".

"Соколите" също написаха няколко реда в социалната мрежа, пояснявайки на своите привърженици, че продажбата на талони "започва от 11:00 ч. във фен магазин "Спартак"", а билети, които са на цена 9 лева и са ограничен брой, ще "може да закупите и от фен магазин "Трибуна Соколъ", както и онлайн в мрежата на Eventim".

Преди дербито на Варна Черно море гостува на Арда Кърджали (3 май), а Спартак ще посрещне ЦСКА 1948 (3 май). Към днешна дата "зелено-белите" са на пето място във временното класиране с актив от 49 точки, докато "сините" са на последната 16-а позиция с едва 16 точки. Първият двубой между "моряци" и "соколи" от есенния дял на Първа лига се състоя на 22 октомври (15 кръг) и завърши без голове - 0:0.

*Още новини за български футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички