Собственикът на Локомотив София: Това е мачът на сезона, нищо не е решено


Собственикът на Локомотив София: Това е мачът на сезона, нищо не е решено
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2428 0

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, сподели очакванията си преди полуфиналния мач-реванш от Купата на България на своя тим срещу ЦСКА 1948.

Решаващата битка

"Червено-черните" гостуват на стадиона в Бистрица в сряда (10.05) от 19:00 часа в двубой, който Василев определи като "мача на сезона".

Босът изрази надежди, че столичните "железничари" ще обърнат нещата в своя полза. Възпитаниците на Станислав Генчев изостават с 1 гол, след като първият мач завърши при резултат 2:3.

"Пожелавам на момчетата да се мобилизират и да победят! Чака ни труден и много важен двубой. Както се казва, това е мачът на сезона. Надявам се да победим и да стигнем финала! Отборът е мой, клубът е мой - естествено, че ще се видя с футболистите", сподели собственикът на Локомотив пред "Спортал" и продължи.

"Нищо не е решено"!

"Мисля, че двубоят не е решен и се надявам да излезем крайни победители от него. При класиране за финала отборът ще получи премия. Това е нещо нормално, винаги изпълнявам думата си. При мен назад няма", допълни още Иван Василев.

На кои рефери бяха поверени полуфиналните мачове-реванши за Купата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички