Безобразие: ВАР разглежда ситуация за гол в Първа лига 7 минути (ВИДЕО)


Безобразие: ВАР разглежда ситуация за гол в Първа лига 7 минути (ВИДЕО)
Снимка: Елин Димитров/Actualno.com

5501 0

До абсурден момент се стигна по време на сблъсъка от 30-ия кръг на българската Първа лига между отборите на Локомотив София и Арда. Съседите във временното подреждане на първенството завършиха при равен резултат 1:1.

Абубакар Тунгара откри за гостите от Кърджали в 26-ата минута, а Франса изравни в 67-ата. Две минути след това Арда вкара ново попадение, но впоследствие то бе отменено... след 7-минутен преглед на ситуацията с ВАР.

Радослав Цонев центрира на далечната греда от пряк свободен удар и намери Пламен Крачунов, който отигра въпреки Мартин Райнов. Топката бе насочена с глава към другата греда, а там Преслав Боруков достигна топката и я вкара на празна врата от самата голлиния.

Веднага след това се стигна до разногласия и словесен спор между футболистите на двата отбора. След това последва и преглед на ситуацията с ВАР. Седем минути по-късно бе установено, че Крачунов е бил в засада и голът бе отменен.

Можете да видите ситуацията чрез видеото по-долу в материала. Вижте и как Локомотив София и Арда не се победиха - всички най-интересно от мача в Първа лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички