Станислав Генчев категоричен, че ще напусне, ако Иван Василев сбъдне заканата си


Станислав Генчев категоричен, че ще напусне, ако Иван Василев сбъдне заканата си
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

2501 0

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след равенството 1:1 с Арда в последня кръг от редовния сезон в Първа лига. Младият наставник призна, че отборът му е бил по-слаб в днешния ден.

"Днешният мач бе отражение на последните ни 4 – едно слабо и едно по-добро полувреме. Имахме голяма доза късмет, че не загубихме мача. Не загубихме мач, в който бяхме по-слабият отбор. Всеки отбор има няколко ключови футболисти, на които се крепи. При нас Дейвид Малембана и Карлос Франса са изключително важни. И тяхното влизане бе ключово за да достигнем до равенството. От криза се излиза с равен мач, но е най-добре да не губим. Арда беше по-добрият отбор.

В сряда ни предстои коренно различен двубой, в който трябва да направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин" - започна той, визирайки предстоящия дуел с ЦСКА 1948 за Купата на България.

Генчев нямаше как да не бъде запитан и за думите на Иван Василев, който съобщи, че ще се оттегли от клуба. Генчев призна, че се надява той да размисли, но и подчерта, че ако Василев си тръгне, ще го последва.

"Аз съм дошъл в Локомотив София по покана на Иван Василев. Ако той си тръгне и аз ще си тръгна. До последно се надявам да си промени решението“ - каза Генчев. 

Вижте повече за това как Локомотив София и Арда не се победиха (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички