След загубата от Локомотив София: Спартак Варна пуска жалба срещу Кристиян Колев


След загубата от Локомотив София: Спартак Варна пуска жалба срещу Кристиян Колев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1941 0

Ръководството на Спартак Варна ще подаде жалба срещу главния рефер Кристиян Колев, който свири гостуването на "соколите" на Локомотив София. Мачът в квартал "Надежда" завърши 3:2 за домакините, а Колев дебютира на ниво Първа лига и допусна някои сериозни неточности:

"Подаваме жалба срещу съдийството за мача с Локомотив София. Преди началото на сезона обикаляха по отборите и ни разясняваха какво точно разглежда ВАР. Показваха ни в кои ситуации се произнася. Неотсъдени фаулове и обратни тъчове не се гледат. Това, че не ни дадоха дузпа, а отсъдиха пряк свободен удар пред нашата врата е, меко казано, нелогично. Изгони Здравко Димитров, а след това отмени решението си и даде фаул", коментира главният мениджър на варненци Георги Иванов-Геша пред "Тема Спорт".

"Главният съдия отсъди и много съмнителна дузпа за домакините. Нямам думи за това, което се случи. Жалко е, че постоянно си говорим за ВАР, толерантност и уважение към реферите, а всъщност това трябва да е само от наша страна, а съдиите продължават да правят каквото си искат".

"Комуникацията преди години между треньори, футболисти и съдии бе на много по-високо ниво, а сега реферите си мислят, че отборите се събират, за да има на кой да свирят. Малко се измества фокусът към съдийството, а не към футбола", допълни още 55-годишният Иванов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Български юрист разкри какво наказание грози Георги Йомов от ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички