След спасението в Първа лига: Хебър и Любо Пенев се разделиха


След спасението в Първа лига: Хебър и Любо Пенев се разделиха
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2390 0

По всичко изглежда, че от новия сезон Любослав Пенев няма да води отбора на Хебър през новия сезон в Първа лига. Договорът му изтече и няма да бъде подновен, а това става ясно от прессъобщение от тима от Пазарджик.

След изпълнената цел

От клуба обявиха пресконференция за четвъртък (15 юни), на която ще обяви името на новия наставник. Пенев застана начело на тима в началото на пролетния полусезон, като изпълни основната си цел - да спаси отбора от изпадане.

"До края на сезона ми е уговорката. Аз съм свободен, но не знам какви са плановете на клуба, така че това е бъдеща тема. Най-важното беше да постигаме резултати и да играем добре. Хебър да остане и продължи в елита", заяви Пенев след последния мач за сезона срещу Берое.

Ето и съобщението от Хебър:

"Ръководството на ФК Хебър 1918 (Пазарджик) кани представителите на медиите на пресконференция утре, 15.06.2023 г., от 12.00 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, за да обяви официално спортно-техническия щаб на ФК Хебър 1918 - мъже, за състезателната 2023/24 г.

Участие в брифинга ще вземат:

- Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик- Елизар Спасов, председател на УС на ФК Хебър 1918, както и новият старши-треньор на мъжкия представителен тим", гласи информацията от Хебър.

Още една новина от родния футбол бе съобщена по-рано, а именно, че Берое вече официално има нов собственик в лицето на американска компания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички