Любо Пенев определи за "ненормално" решение на съдиите, а Херо вярва в спасението на Спартак


Любо Пенев определи за "ненормално" решение на съдиите, а Херо вярва в спасението на Спартак
Снимка: Oфициална страница на ФК Хебър Пазарджик

1945 0

Наставникът на Хебър Любослав Пенев не бе доволен от продължението, което реферът даде в двубоя срещу Спартак във Варна в двубой от 32-ия кръг на Първа лига. Отборът на Пенев загуби с 2:1, след като допусна обрат през втората част.

Мнението на Любослав Пенев

"Отборът не се срина в нито един момент. Играхме мача сериозно и докрай. Просто не трябваше да губим. Контролирахме мач, но не успяхме да затвърдим преднината. Поздравявам момчетата и тук, в ефир. Целта си остава същата, не се педаваме в никакъв случай", заяви наставникът след мача.

"Има и друго – направихме 10 смени. Не е нормално да имаш 5 минути продължение. Има някакви правила, трябва да се спазват. Игра се 10-12 минути. Няма значение, гледаме нашата работа, продължаваме по същия начин. Ще постигнем целта. Чака ни мач в петък – много скоро. Ще дойдат точките. Очакваме победа, убеден съм, че това ще се случи", допълни той.

Мнението на Димитър Димитров - Херо

За Спартак Варна остава много трудно да се спаси, но в отбора не губят надежда, че това ще се случи. "Не беше само гредата първото полувреме. Можехме да отбележим, но имаше липса на увереност. С първото им влизане в наказателното поле получихме гол. Това са елементарни грешки. С включването на младия Начев, който има доста качества в атака и носи нестандартност. Винаги съм вярвал, че този отбор, ако беше липса на точки, то този отбор може да побеждава всички. Остават някакви шансове да се борим", заяви наставника на варненци Димитър Димитров - Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички