След издънката срещу Крумовград: Рибарски със загадъчен коментар за бъдещето си в ЦСКА 1948


След издънката срещу Крумовград: Рибарски със загадъчен коментар за бъдещето си в ЦСКА 1948
Снимка: LAP.BG

2938 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски видимо не бе доволен след поражението от новака в елита Крумовград с 0:1 на базата в Коматево. Дебютантън в Първа лига нанесе първата загуба на „червените“ от началото сезона, но издънката е втора поредна за тима след домакинското равенство 1:1 срещу Хебър Пазарджик.

Специалистът отговори доста загадъчно на въпрос за бъдещето си начело на отбора. Той отсече: „за мен на първо място е развитието на отбора, ще имаме среща с ръководството“.

ИЗКАЗВАНЕТО НА РИБАРСКИ

Разочароващ мач за нас. По нищо не очаквах такъв резултат. Наша стара слабост, че не отбелязахме гол, защото ни коства трите точки. Нямам обяснение защо не можем да вкараме, защото имаме ситуациите. Да се надяваме, че е липса на шанс, а не на качества. За съжаление, втори пореден мач отново не можем да отбележим. Имахме шансове в края, направихме всичко възможно, вкарах всички офанзивни футболист, но не успяхме да вкараме“, започна коментара си Рибарски.

Мислехме много варианти за промяна и да имаме присъствие в наказателното поле на противника. Водещият ни голмайстор – Ивайло Чочев, също не успя. Не може отбор, който се бори за топ 3, да разчита на дефанзивния си халф“, подчерта той.

По някакъв начин миналия мач ни повлия, въпреки че не сме акцентирали върху това. До гредата на Талис доминирахме тотално, но после допуснахме много леки грешки. Този негативизъм от миналия мач трябваше да бъде преодолян с добър резултат днес, но не си вкарахме създадените ситуациите“, продължи специалистът.

Относно амбициите на клуба от два мача да имаме 1 точка е крайно негативно. Мисля, че съм достатъчно отговорен да кажа стоп. За мен на първо място е развитието на отбора, ще имаме среща с ръководството“, завърши Рибарски.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ ОТ ЗЛОПОЛУЧНИЯ МАЧ ЗА ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички