След Лудогорец: Крумовград удари и ЦСКА 1948 и нанесе първа загуба на „червените“ (ВИДЕО)


След Лудогорец: Крумовград удари и ЦСКА 1948 и нанесе първа загуба на „червените“ (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2654 0

Крумовград хвърли бомбата и победи с 1:0 ЦСКА 1948 в последна среща от 5-ия кръг на Първа лига. Двубоят се проведе на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в „Коматево“.

В герой за дебютанта в елита се превърна синът на треньора на тима Неманя Миланович – Даниел. Той реализира единственото попадение в мача, донесло и първото поражение за тима на Атанас Рибарски от началото на сезона. Голът е негов дебютен в родния шампионат. Миланович матира Наумов със страхотен шут от около 20 метра.

По този начин скромният отбор на Крумовград взе втори скалп на отбор, считан за един претендентите за титлата. Крумовградчани треснаха родния хегемон Лудогорец още на старта с 3:1.

Двубоят бе динамичен, като положения не липсваха и пред двете врати. Официален дебют за „червените“ направи новопривлечената им звезда Никола Илиев, който влезе като резерва в 66-ата минута на мястото на Георги Русев.

Иначе и двата отбора треснаха по 1 греда. Първо Талис уцели левия дирек в 12-ата минута, а след това и Матей Шимич от домакините удари десния страничен стълб.

В 27-ата минута пък съдията Драгомир Драганов първоначално отсъди дузпа в полза на Крумовград за игра с ръка на Георги Русев. След преразглеждане от ВАР реферът отмени решението си.

Така Крумовград вече е 9-ти с 6 точки, като активен е събран от двете изненадващи победи над Лудогорец и ЦСКА 1948, а в другите си три срещи новакът регистрира 3 поражения. ЦСКА 1948 остава 7-ми със 7 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички