Рибарски: Представихме се добре в Европа, не може да имаме високи амбиции само с Чочев


Рибарски: Представихме се добре в Европа, не може да имаме високи амбиции само с Чочев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1073 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, сподели мнението си след завръщането на голмайстора на Първа лига за миналия сезон Ивайло Чочев и ремито 1:1 с Хебър. 

Специалистът остана много разочарован от видяното в Бистрица и коментира приключилата наскоро серия от две срещи в Европа. Не на последно място Рибарски обясни и от какво не е доволен в играта на възпитаниците си. 

Мнението на Рибарски

"Разочароващ мач за ЦСКА 1948. Не само като резултат и загубени точки, но и като отношение. Бяхме колебливи, особено след дузпата. Пропиляно първо полувремето. През втората част рискувахме и създадохме ситуации, но не ги реализирахме за мое очудване. С оглед на показаното - разочароващ резултат и поведение.

Агресията не беше на ниво, а движението на топката бе бавно. Бавно я движехме между линиите. Трябваше да използваме фланговете, но не го направихме ефикастно. 

Има умора в тези, които участваха срещу ФКСБ. Те заявиха, че са изморени. Имаме конкуретноспособни играчи на всички постове, връзката се губеше в последната третина.

Не сме разколебани. Започнахме с две поредни победи, отпаднахме от Европа, но се представихме на добро европейско ниво. Изводите от Европа са положителни, но не и от днес.

Чочев е жизненоважен с постигнатото през миналия сезон. Радвам се, че се върна след 30 дни отсъствие. Не може да имаме високи амбиции, като разчитаме само на Чочев. Трябва да разчитаме и на другите", обясни специалистът след разочароващия резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички