Шокираща издънка! ЦСКА 1948 сгафи срещу 10 от Хебър Пазарджик (ВИДЕО)


Шокираща издънка! ЦСКА 1948 сгафи срещу 10 от Хебър Пазарджик (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2780 0

ЦСКА 1948 се издъни като домакин срещу Хебър Пазарджик, завършвайки 1:1 в среща от 4-ия кръг на Първа лига. Хората на Атанас Рибарски сгафиха сериозно, тъй като гостите играха близо 70 минути с човек по-малко заради червен картон на Мартин Михайлов. Педриньо пък профука и дузпа в 16-ата минута.

Така бившият треньор на ЦСКА 1948 Любослав Пенев, който бе награден и за бронзовия медал на „червените“ през миналия сезон, отне първи точки от домакините от началото на сезона.

Двубоят от ложата изгледа и националният селекционер Младен Кръстаич. От трибуните двубоя изгледа и бъдещото ново звездно попълнение на ЦСКА 1948 Никола Илиев, който идва от италианския Интер.

Педриньо се превърна в главна фигура за домакините. Той първо профука дузпа за „червените“ в 16-ата минута, но се реваншира, откривайки резултата в 47-ата минута. В 80-ата минута, гостите, които играеха с 10 души на терена, стигнаха до сензационно равенство след попадение на Атанас Кабов.

Добрата новина за „червените“ беше завръщането в игра на лидера на тима Ивайло Чочев. Като цяло домакините владееха инициативата през по-голямата част от двубоя.

В началните минути с пропуск се отчете Рууни Ева. В 15-ата минута Талис нахлу в пеналта на пазарджиклии, след което бе повален от Мартин Михайлов и съдията Кристиян Колев веднага отсъди дузпа. Педриньо стреля от бялата точка, но Матвей Игонен спаси.

В 21-ата минута Мартин Михайлов фаулира Педриньо, за което получи втори жълт картон и пое преждевременно към съблекалните, оставяйки пазарджиклии с намален състав. До почивката домакините така и не успяха да превземат вратата на съперника.

Това обаче се случи само 70 секунди след антракта. Педриньо направи двойно подаване с Антонио Вутов, след което матира и стража на гостите – 1:0.

След попадението последваха пропуски за ЦСКА 1948, а гостите се държаха и дебнеха за своя миг. Той дойде в 80-ата минута, когато Ангел Бастунов намери Атанас Кабов, който изненада Наумов с удар от около 20 метра – 1:1.

До края домакините не успяха да се докопат до успеха и направиха първа издънка след отличния старт с две победи в първите си срещи в шампионата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички