След 2:1 срещу Левски за Купата на България: Кметът на Пазарджик написа нещо много важно за Хебър


След 2:1 срещу Левски за Купата на България: Кметът на Пазарджик написа нещо много важно за Хебър
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3957 0

Около 48 часа, след като Хебър Пазарджик поднесе "бомбата" на 1/8-финалите за Купата на България и отстрани Левски, новият кмет на града - Петър Куленски, изпрати благодарствен адрес до клуба.

Той поздравява тима на Любослав Пенев за класирането на 1/4-финалите в турнира и добавя, че с този успех "Вие вдъхновявате пазарджиклии и доказвате вашия професионализъм в един важен и предизвикателен момент".

Най-важното!

На фона на финансовите затруднения на Хебър, градоначалникът обявява категорично, че Община Пазарджик "ще продължи да подпомага отбора и да търси устойчиви подходи за развитието и финансирането на отборите в града и детско-юношеските школи".

Ето какво гласи цялото писмо на Петър Куленски:

"Уважаеми г-н Пенев, Уважаеми футболисти, Уважаемо ръководство на ПФК "Хебър",

С удоволствие, уважение и най-заслужени адмирации искам да Ви поздравя от мое име и от името на администрацията на Община Пазарджик за постигнатия успех и класирането Ви на четвъртфинал в турнира за Купата на България. С този успех Вие вдъхновявате пазарджиклии и доказвате вашия професионализъм в един важен и предизвикателен момент за клуба и града. Ролята ви е значима за това общността ни да получава добрите примери, от които има нужда и да се вдъхновява с мотивацията и хъса, на които сте носители.

Благодарим Ви за усилията и достойното представяне като водещ отбор на нашия град. Вярваме във Вашите бъдещи успехи и победи и Ви пожелаваме отлично представяне и постигане на заложените спортни цели.

Община Пазарджик категорично ще продължи да подпомага отбора и да търси устойчиви подходи за развитието и финансирането на отборите в града и детско-юношеските школи.

На добър час и продължавайте да вдъхновявате!

ПЕТЪР КУЛЕНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Още благи вести за Хебър Пазарджик: 5-цифрена сума влезе в "зелената" каса!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички