Защо бе емоционален? Юношата на Левски, превърнал се в палач, обясни радостта си


Защо бе емоционален? Юношата на Левски, превърнал се в палач, обясни радостта си
Снимка: Фейсбук страница ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik

7365 0

Един от голмайсторите на Хебър срещу Левски - Атанас Кабов, сподели мнението си след ценния успех над бившия му тим в 1/8-финалите за Купата на България. 

Офанзивният футболист бе много емоционален след края на срещата и не пропусна да поздрави жителите на областния град. Той бе категоричен, че тази голяма победа е за феновете на "гробарите". 

В интервюто си Кабов сподели и как приема попадението над "сините", при които прекара повече от 5 години, макар че изигра само 5 двубоя за представителния тим. 

Коментарът на Кабов

"Един доста труден мач за нашия отбор, но го изиграхме по най-добрия начин. Всички се раздадохме на максимум. Предвид случващото се в клуба, беше важно да покажем, че сме живи и че това не ни влияе. Беше важно да покажем. Всеки ден работим доста здраво в тренировъчния процес. Имаме изключително добър треньор, който е важен за нас и за клуба.

Започнат е проект, който не бива да бъде прекъснат. Някои мачове се получава, други не, но това е пътят, раздаваме се всеки път. Сили винаги намираме. Първо, като колектив - винаги си казваме, че винаги играем до последно и не се предаваме. Нашият треньор винаги ни дава самочувствие и увереност. Дори да падаме с 0:5, ще търсим начин да обърнем - това е част от нашия клуб, да не се предаваме.

Опитваме се да не ни влияе това, което се пише и говори. Нашите задължения като футболисти е да даваме най-доброто от себе си. Другото не зависи от нас, решава се от други хора. Със сигурност голът е доста по-емоционален. Първо, пада в последните минути на мача, с който продължаваме напред в турнира", категоричен бе юношата на Левски и обясни защо е бил емоционален след попадението над бившия си клуб:

"А и отделно емоционално искам да дам тази емоция и на хората, които бяха на стадиона. Важни са за нас, мотивират ни, имаме нужда във всеки мач. Тази победа я посвещавам на цял град Пазарджик и на всички, които обичат клуба".

Ето как Пенев е успял да надъха Хебър за успеха над Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички