Славко Матич: Много уважавам Любослав Пенев, но това няма да ни попречи да опитаме да вземем нещо


Славко Матич: Много уважавам Любослав Пенев, но това няма да ни попречи да опитаме да вземем нещо
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

952 0

Наставникът на Септември София Славко Матич даде интервю пред "Dsport" преди визитата на ЦСКА 1948 от 11-ия кръг на Първа лига (16 септември, 19:30 часа). 

"Очаквам да стане хубав мач, макар че като погледнете класирането, е борба между Давид и Голиат. Надявам се на добър резултат. С Локомотив Пловдив играхме добре. Имахме своите ситуации, но не успяхме да реализираме", започна Матич и след това похвали работата на колегата си Любослав Пенев:

"ЦСКА 1948 изгради много добър отбор и са в челото на класирането. Много уважавам Любослав Пенев, който е легенда на българския футбол и си върши перфектно работата начело на "червените", но това няма да ни попречи да опитаме да вземем нещо от гостуването ни в Бистрица".

"Не ме притесняват малкото точки, които имаме, но естествено по-добре да са повече. Имаме си наша философия за играта и млади футболисти, които да развиваме. Играем с много силен отбор, който практикува нападателен и резултатен футбол. Това е видно и от класирането. Надявам се да вземем нещо от двубоя", каза още 46-годишният сърбин.

*Септември е на 11-то място в класирането с актив от 8 точки, а "червените" са на трета позиция със сбор от 20 пункта. За последно тимът на Матич загуби от Локомотив Пловдив, а този на Пенев допусна поражение от Ботев Пловдив

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички