Красимир Милошев: Локо (Сф) може да влезе през новия сезон в топ 6


Красимир Милошев: Локо (Сф) може да влезе през новия сезон в топ 6
Снимка: Getty Images

1351 0

"Смятам, че през новия сезон можем да влезем в топ 6". Това заяви капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев на пресконференция в Пресклуб България, на която бе отличен за Играч номер 1 на десетия кръг в Първа лига. Футболистът реализира два гола при победата на „железничарите“ над Левски с 3:2 на стадиона в квартал „Надежда“.

"Това говорихме и с момчетата в отбора, че наистина още сега в събота срещу Пирин трябва да сме здраво стъпили на земята, защото след такава победа, ако не успеем да покажем това, което показахме срещу Левски, тя няма да има толкова голямо значение. Както и предния сезон, нямаме определени цели. Ние сме, така да се каже, нов отбор в Първа лига. Стремим се с всеки мач да израстваме все повече и повече и вече от новия сезон се надявам да сме в топ 6“, започна той.

Милошев коментира и солената глоба и наказание за мач без публика срещу шампиона Лудогорец. "Да, доста важна победа за нас, отрази ни се много добре, имахме нужда от нея след обрата от Славия. Станислав Генчев точно това каза, че този мач е в миналото, защото следва, лично за мен, много по-тежък мач срещу Пирин, защото в Благоевград се играе много трудно.

Да, наистина на стадион „Локомотив“ феновете са доста повече и са 12-ият ни играч. За тази глоба и това наказание искам само да кажа, че ги разбирам, но от следващия мач с Лудогорец, след него, да не се случват такива неща, за да са винаги плътно до нас. Чисто футболно, мисля, че сега играем с нова схема, виждам в очите на моите съотборници, че искат да се влагат на 100%. Според мен най-бързо към отбора се адаптира Антонио Вутов, знаете, че той е бил в Левски и това определено му е от полза", каза още той. А ето какво каза Милошев за победата над Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички